Adsense Alternatif 2016

Best Google Adsense Alternatives for Bloggers in 2015

1.Media.net

Salah satu alternatif terbaik untuk AdSense. Ia adalah satu rangkaian iklan kontekstual, dikuasakan oleh Yahoo dan Bing. Ia membolehkan penerbit untuk menjana wang dari hasil pengiklanan.

yahoo-bing-ad-network-media-net_

Ia menawarkan unit iklan yang disesuaikan dengan wajah laman web anda. Ia juga memaparkan iklan kepada pengguna telefon dan tablet mudah alih.

Pada masa ini, rangkaian ini tidak dibuka kepada awam sehingga diberitahu. Tetapi, anda boleh meminta invitation untuk menyertainya.

2.RevenueHits

Revenuehits mengakui bahawa mereka tidaklah sebaik AdSense, tetapi mereka percaya bahawa mereka adalah lebih baik daripada alternatif lain. Ia adalah satu Rangkaian Iklan asas Prestasi yang membantu penerbit untuk menjana lebih banyak pendapatan.

revenuehits
Jika anda akan menggunakan rangkaian ini, saya cadangkan anda untuk memastikan iklan anda berjalan selama 5-6 hari untuk mendapatkan hasil yang terbaik. Revenuehits menawarkan iklan Banner, slider, Pop-ups dan lain-lain. Pembayaran minimum adalah $ 20.

3.Bidvertiser

Merupakan laman web pay per click (ppc) yang boleh menjadi alternatif kepada AdSense sekiranya anda tidak berjaya mendapatkan akaun Adsense. Cara ia berfungsi adalah sedikit berbeza daripada Adsense. Walaupun Adsense memaparkan iklan berdasarkan konteks atau kepentingan pengunjung, ia mewujudkan sistem tawaran yang membolehkan pembida tertinggi untuk iklan di blog anda.

bidvertiser
Bidvertiser menawarkan iklan teks, iklan Banner, iklan Mobile,  Slider dan lain-lain.jumlah bayaran minimum adalah $ 10 untuk PayPal / Payza dan $ 50 untuk cek.

4.Infolinks

 Infolinks adalah sedikit berbeza dari rangkaian pengiklanan lain. Ia adalah satu program pengiklanan dalam teks. Tidak mengambil terlalu banyak ruang laman web anda untuk memaparkan iklan. Ia menunjukkan iklan pada teks atau iklan pop-up. Anda boleh menggunakannya bersama AdSense dengan selamat.

infolinks

Infolinks menawarkan 4 jenis iklan – InFold, intext, InTag dan InFrame. Had pembayaran minimum $ 50 untuk Paypal atau $ 100 untuk Bank wire.
5.Amazon Native Shopping Ads

Amazon mempunyai program affiliate terbesar di dunia. Tahukah anda bahawa Amazon juga mempunyai program pengiklanan?

Ya, ia dipanggil Amazon Native Shopping Ads. Ia boleh menjadi satu alternatif AdSense yang berpotensi jika anda mendapat trafik US di blog anda. Mempunyai tiga jenis Iklan – Recommended Ads, Search Ads and Custom Ads. Ia menyediakan iklan produk yang sangat relevan dalam unit iklan responsif yang boleh diletakkan di mana-mana sahaja dalam blog / laman web anda. Ia memaparkan iklan berdasarkan kategori yang anda pilih dan kandungan blog anda.

amazon-native-ads
Jika anda menulis mengenai produk di blog anda, anda boleh cuba Amazon Native Ads.

6.Adversal
Adversal adalah alternatif Adsense yang terbaik dari segi khidmat iklan. Ia mempunyai CTR yang besar dan beberapa bahasa. Anda perlu mempunyai paparan halaman bulanan sebanyak 50,000 untuk memohon rangkaian ini.
adversal-review
Pembayaran minimum adalah $ 20 dan kaedah pembayaran adalah PayPal, ACH, Cek atau Wire transfer. Ia mempunyai program affiliate juga.
7.VigLink
VigLink adalah sama sekali berbeza daripada rangkaian iklan lain. Ia menukarkan pautan normal ke dalam link affiliate. Jika seseorang membuat pembelian dengan menggunakan link anda, anda akan mendapat komisen daripada itu. Sebagai contoh, jika anda mempunyai post mengenai iPhone atau anda nyatakan iPhone pada blog post, VigLink akan secara automatik menambah link affiliate baru atau menukar pautan sedia ada untuk link affiliate.
viglink-review
Viglink bagus untuk laman web berasaskan e-Commerce. Jika anda menulis mengenai produk di blog anda, anda boleh cuba ini.
8.Propeller Ads
Propeller Ads adalah rangkaian iklan berpangkalan di UK. Ia adalah satu rangkaian iklan CPM yang membayar untuk setiap 1,000 views. Jika anda mempunyai trafik dari Amerika Syarikat, Kanada, UK, Australia, ia sesuai untuk anda.
propellerads-truth-full-review
Ia mempunyai pelbagai jenis produk iklan seperti  Iklan Mobile, Banner Ads, Lapisan Ads, Slider Ads, Iklan Video dan lain-lain.

9.Chitika

Alternatif seterusnya untuk Google AdSense adalah Chitika. Jika anda bosan dengan tidak mendapat kelulusan AdSense, cuba daftar untuk Chitika. Anda tidak perlu mendapatkan kelulusan untuk menggunakan iklan Chitika di laman anda. Ini bermakna anda boleh menjana wang walaupun trafik blog anda rendah. Hanya buat akaun dan letakkan iklan di blog anda.
chitika_review
Kadar paid per click Chitika tidaklah sebaik  AdSense.

10.PopAds

PopAds adalah rangkaian khas untuk iklan pop-ups. Mereka mempunyai rating yang baik dan boleh digunakan di semua negara. Sesuatu yang menarik mengenai PopAds adalah bahawa mereka bolehbayar setiap hari selagi anda mendapat $ 5 atau lebih setiap hari.
popads
Kelulusan untuk buat akaun adalah mudah dan untuk memasang iklan anda hanya mengambil masa beberapa minit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *